Vakre MC-ruter i Norge

Norge har mye vakker natur, og det er like morsomt å oppleve naturen fra motorsykkelen som fra en bil. Vestlandet og Nord-Norge byr på mange naturopplevelser. Veiene kan være smale og svingete, så det gjelder å være på vakt. Setesdalen er en vakker rute, og Sognefjorden er også å anbefale. Ruten mellom Sogndal-Jølster-Stryn har mange svinger og fin natur, og man passerer blant annet Jostedalsbreen. Trollstigen og Atlanterhavsveien er også veistrekninger man bør oppleve.

Ruten Oslo- Hemsedal- Lærdal byr på svingete veier og fin natur. Man kan også ta en avstikker til Ål, der er det mange grusveier for de som foretrekker det. Telemark blir ofte framhevet som det perfekte fylket for motorsyklister, og her er det mye fint å se. Rutene Haukeli-Hardanger-Voss og Gol-Voss-Bergen er også fine. Lofoten er virkelig verdt et besøk, selv om de smale veiene kan være en utfordring. Mange velger også å kjøre til Nordkapp eller ruten Alta-Kautokeino. Hvis man liker fjellterreng, bør man kjøre over Haukelifjellet eller over Hardangervidda. Filefjellet er også en fin strekning.

Sørlandskysten er en herlig opplevelse sommerstid, og også andre deler av landet byr på fin natur, og gode veier. Ruten Hol-Aurland er vakker, selv om nedstigningen er bratt og veldig svingete. Veien er også humpete og knotete. En skikkelig utfordring, med andre ord!

rnn.yqe.